Marketing en Social media

De juiste strategie, de juiste tools

Als succes een keuze is, dan maken beslissingen dus het verschil. Uw kennis van zaken, door ons aangevuld met enthousiaste professionele ervaring, geven uw bedrijfscampagnes maximale reikwijdte en effect.

Marketing

Content marketing is meer dan het schrijven van pakkende teksten en die op uw website of Facebook pagina plaatsen. Behalve tekst zijn bijvoorbeeld ook fotografie en video een essentieel onderdeel geworden van een succesvolle strategie. En ook de traditionele, offline content is onmisbaar als u uw doelgroep volledig wil bereiken. Posters, productbladen, brochures en flyers dragen allemaal bij aan uw naamsbekendheid en zorgen ervoor dat uw klanten geinformeerd blijven over uw producten.

Social Media

Marketing bestaat tegenwoordig voor een belangrijk deel uit content management. Hierbij wordt gretig gebruik gemaakt van social media zoals u zelf persoonlijk al heeft opgemerkt. EMIFY werkt met ervaren experts die u adviseren en begeleiden op het gebied van social content marketing. U draagt de zorg over voor het ontwerp, de invulling en uitvoering, analyse en doorontwikkelen van de strategieen voor uw marketing campagnes. Facebook, blogs, vlogs, Instagram, alles geheel in uw eigen huisstijl… u krijgt van ons de ondersteuning ervaring om uw ambities te visualiseren en we zorgen ervoor deze in synergie met u  te realiseren. Als de behoefte er is, helpen wij u met het ontwikkelen van een geheel nieuwe huisstijl die volledig van deze tijd is. En als u dat wilt, houden we uw content up-to-date.
EMIFY KvK. 61594733  www.emify.nl info@emify.nl +31 646 27 66 33
Betrouwbaar, betaalbaar, zichtbaar
EMIFY KvK. 61594733  www.emify.nl info@emify.nl +31 646 27 66 33 Bekijk onze Privacy verklaring

Marketing

en Social media

De juiste strategie, de juiste tools

Als succes een keuze is, dan maken beslissingen dus het verschil. Vaak blijkt IT een noodzakelijk iets, met veel onbenutte mogelijkheden. Soms is IT bewust zo gekozen dat deze direct bijdraagt aan het ondernemingssucces. Met een uiterst positieve benadering en de juiste inzet van beschikbare middelen zorgen wij ervoor dat uw bedrijfscampagnes maximale reikwijdte hebben.

Marketing

Content marketing is meer dan het schrijven van pakkende teksten en die op uw website of facebook pagina plaatsen. Behalve tekst zijn bijvoorbeeld ook fotografie en video een essentieel onderdeel geworden van een succesvolle strategie. En ook de traditionele, offline content is onmisbaar als u uw doelgroep volledig wil bereiken. Posters, productbladen, brochures en flyers dragen allemaal bij aan uw naamsbekendheid en zorgen ervoor dat uw klanten geinformeerd blijven over uw producten. 

Social Media

Marketing bestaat tegenwoordig voor een belangrijk deel uit content management. Hierbij wordt gretig gebruik gemaakt van social media zoals u zelf persoonlijk wel heeft opgemerkt. EMIFY werkt met ervaren experts die u adviseren en begeleiden op het gebied van social content marketing. U draagt de zorg over voor het ontwerp, de invulling en uitvoering, analyse en doorontwikkelen van de strategieen voor uw marketing campagnes. Facebook, blogs, vlogs, Instagram, alles geheel in uw eigen huisstijl… u kunt het verzinnen, wij kunnen het voor u realiseren. Als de behoefte er is, helpen wij u met het ontwikkelen van een geheel nieuwe huisstijl die volledig van deze tijd is. En als u dat wilt, houden we uw content up-to-date voor u.
www.emify.nl info@emify.nl +31 646 27 66 33 EMIFY KvK. 61594733
Betrouwbaar, betaalbaar, zichtbaar
www.emify.nl info@emify.nl +31 646 27 66 33 EMIFY KvK. 61594733
Betrouwbaar, betaalbaar, zichtbaar